• Hyejeong Shin a fost arestată după ce și-a falsificat certificatul de naștere pentru a se înscrie la un liceu din New Jersey.
  • Femeia a mers la cursuri și a interacționat cu elevii timp de patru zile înainte ca cineva să-și dea seama că nu ar trebui să se afle acolo.
  • Instituția intenționează să-și revizuiască politicile pentru a identifica mai bine documentele false.

Hyejeong Shin, în vârstă de 29 de ani, a fost arestată după ce și-a falsificat certificatul de naștere pentru a se înscrie la un liceu din New Jersey.

Femeia a mers la cursuri și a interacționat cu elevii timp de patru zile înainte ca cineva să-și dea seama că nu ar trebui să se afle acolo, potrivit publicației Mirror.

FOTO – https://www.mirror.co.uk/

Inspectorul școlii a declarat în timpul unei ședințe a Consiliului Educațional că femeia a participat la câteva cursuri, dar și-a petrecut cea mai mare parte a timpului cu consilieri care încercau să descopere mai multe informații despre ea.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

„Acesta este un incident nefericit” , a spus inspectorul, potrivit New Brunswick Today.

Surse din cadrul școlii au spus că tânăra de 29 de ani a folosit documente false pentru a se da drept studentă și pentru a se înscrie la un liceu local săptămâna trecută. Polițiștii au găsit-o pe Hyejeong Shin și au constatat că este rezident al New Brunswick, potrivit CBS News.

Autoritățile au spus că femeia a prezentat un certificat de naștere fals pentru a se înscrie la școală. În timpul ședinței de marți a Consiliului de Educație, Johnson a spus că oficialii școlii i-au interzis femeii să intre în orice proprietate din district după ce i-au „descoperit șiretlicul” și au alertat imediat autoritățile.

„În mod similar, i-am chestionat pe toți elevii noștri, cei care au întâlnit această persoană în timp ce ea era în liceul nostru” , a spus Johnson. „De asemenea, ne-am asigurat că le-am spus studenților noștri să nu mai aibă niciun contact cu ea, nici de la distanță sau în persoană.”

O studentă a declarat că încă mai primea mesaje de la femeie chiar luni, 23 ianuarie. Johnson a spus că instituția intenționează să-și revizuiască politicile pentru a identifica mai bine documentele false.