• Programul Canon de Dezvoltare pentru studenţi, demarează înscrierile pentru ediţia 2022.
  • Fotografii aspiranţi au acum la dispozitie o platforma unică unde să îşi prezinte lucrările, acces direct la experţi de la care pot primi feedback şi posibilitatea de a participa la evenimente din domeniu.
  • Acest program educaţional durează între şase şi douăsprezece luni, în funcţie de parcursul participanţilor.

Programul Canon de Dezvoltare pentru studenţi, demarează înscrierile pentru ediţia 2022. Datorită programului Canon de Dezvoltare pentru studenţi, fotografii aspiranţi au acum la dispozitie o platforma unică unde să îşi prezinte lucrările, acces direct la experţi de la care pot primi feedback preţios şi posibilitatea de a participa la cele mai importante evenimente din domeniu.

100 de studenţi vor fi îndrumaţi de fotografi renumiţi. Mentori le vor fi: Finbarr O’Reilly, laureat al Premiului Nobel pentru pace, Anush Babajanyan, explorator National Geographic şi membru al agenţiei foto VII, Laura El-Tantawy, fotograf renumit de documentare şi scriitor, Jérôme Sessini, fotograf Magnum renumit, ale cărui fotografii de impact sunt incluse constant în cele mai faimoase publicaţii din lume.

30 dintre cei mai creativi studenţi vor participa la un workshop de 5 zile şi la evenimentul Visa Pour l’Image în Perpignan, unul dintre cele mai importante evenimente de fotojurnalism din lume.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

La final, cei mai buni 5 studenţi se vor bucura de o experiență exclusivistă, oferită de Canon la Hamburg Portfolio Review, vor continua să lucreze timp de şase luni alături de mentorii lor si vor beneficia de o bursă de 2000 de euro şi echipamente Canon de ultimă generație.

Canon Europe anunţă prestigiosul Program de Dezvoltare pentru studenţi, 2022

Aflat la a şasea ediţie, cel mai bun hub pentru studenţi oferă acces la profesionişti cu experienţă din comunitatea de fotografi, precum şi oportunitatea de a participa la evenimente importante.

Acest program educaţional durează între şase şi douăsprezece luni, în funcţie de parcursul participanţilor, iar scopul programului este să pregătească noile generaţii de fotojurnalişti. Punând bazele unei reţele unde creatorii de poveşti vizuale sunt principalii contribuitori.

Programul reunește experţi internaţionali care să îi îndrume pe participanţi şi să le ofere cunoştinţele necesare pentru a-şi lansa propriile cariere.