• O nouă pictură murală a apărut pe strada Puțul lui Zamfir
  • Artista a lucrat la temperaturi scăzute pentru a termina în numai câteva zile

O nouă pată de culoare se distinge în griul vremurilor noastre. Wanda Hutira colorează Capitala, iar ultima ei pictură murală vine și cu două mesaje, concepute să ne pună pe gânduri.

Cristian Neagoe, curator Street Delivery: „Are două titluri interesante, „I dont know how, but I will” un titlu, pentru că artista a trebuit sa lucreze la temperaturi apropiate de 0 grade și al doilea titlu „de ce e mai usor să ne imaginăm o apolcalipsa decat o revolutie”.”

Al doilea titlu poate părea greu de înțeles, dar, dacă ne gândim că pictura a fost creată în plină pandemie, cu săli de teatru închise, cu spectacole și concerte anulate, atunci parcă începe să aibă noimă. Artiștii spun că ai nevoie de artă, ca să poți să pleci cu gândurile și dincolo de coronavirus.

Livia Florea, curator buchARTest: „Este o mare bucurie atât pentru noi dar și pentru restaurantul Grano deoarece în vremuri atât de nefericite este păzit pe de o parte și de alta de pictură murală.”

Orice curios sau amator de artă murală poate face o vizită la restaurantul Grano, fie să meargă într-o plimbare pe strada Puțul lui Zamfir 42.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE