• Adrian Iliescu, artist,  pictează lucrări de peste 1 metru, în culori puternice
  • Tehnica se numește realism spontant și este întâlnită și la pictorul contemporan Voka
  • Pentru o astfel de lucrare prețurile încep de la 800 de euro și ajung și până la 2000 de euro

Îți fac cunoștință cu un pictor contemporan. Îl cheamă Adrian Iliescu, are 33 ani, e din Cluj-Napoca, iar lucrările lui sigur îți vor face ziua mai colorată. Tânărul pictează la comandă lucrări imense. De cele mai multe ori, portrete de femei. Dacă te uiți mai atent vei recunoaște și influența cunoscutului pictor contemporan, Voka.

Adrian Iliescu, artist: „Voka transmite emoție, culoare, e un pictor spontan“.

Adrian spune că epidemia a încetinit ritmul lumii, așa că oamenii își permit acum să piardă câteva minute ca să admire o pictură. Altfel apreciază arta, iar asta e un avantaj nebănuit venit odată cu epidemia.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Adrian Iliescu: „Au încercat să-și creeze o zonă de confort, în care să se simtă bine. Culorile au început să aibă efect“.

Isabela este designer vestimentar și a vrut să aducă o notă personală atelierului de creație. A inspirat-o arta lui Adrian. Avea nevoie de o muză, așa că a apelat la el.

Isabela Teodor, clientă: „Îmi place că mi-a creat dintr-un salon obișnuit, un spatiu artistic care mă reprezintă. Cel mai mult îmi place vibrația dată de naturalețea tușelor, tehnica folosită, creează un obiect artistic viu“.

Isabela se bucură și că arta nu își pierde din valoare. Spune că pânzele pe care le-a ales îi dau identitate atelierului. Prețurile operelor lui Adrian sunt de la 800, la 2000 de euro, în funcție de dimensiuni.