Oasis anunță turneul de reuniune în America de Nord. Fanii se confruntă cu nemulțumiri legate de prețurile biletelor

Oasis a confirmat că turneul lor de reuniune va include date în SUA, Canada și Mexic în perioada august-septembrie 2025, scrie The Guardian.

Trupa a stârnit anticipație recentă prin panouri publicitare plasate în orașul precum New York, Toronto și Chicago, având mesajul intrigant „Ai grijă ce îți poți.

Concertul din Toronto va avea loc pe 24 august, urmat de show-uri la Soldier Field din Chicago pe 28 august, Metlife Stadium din New Jersey pe 31 august, Rose Bowl Stadium din Los Angeles pe 6 septembrie și Estadio GNP Seguros din Mexico City pe 12 septembrie. Aceste reprezentații marchează întoarcerea Oasis în aceste teritorii pentru prima dată din 2008, când au susținut un turneu pentru albumul Dig Out Your Soul .

Amintirile legat de primul turneu american din 1994-95 sunt și ele notabile, cu un incident controversat la Whisky a Go Go din Los Angeles, când Noel Gallagher a părăsit trupa pentru câteva zile, după u

Anunțul turneului internațional vine pe lângă cele 19 date deja confirmate în Regatul Unit și Irlanda, incluzând cinci spectacole suplimentare față de cele 14 anunțate ini.

După ce vânzarea inițială a biletelor a lăsat mulți fani dezamăgiți din cauza problemelor tehnice, Oasis a decis să adauge două noi spectacole la Wembley, care vor fi vândute printr-un sistem de acces pe bază de invitație pentru cei care nu au reuș.

Se discută dacă aceste date internaționale vor fi afectate de politică de prețuri dinamice a Ticket, care va crește semnificativ prețurile biletelor. Oasis a declarat că nu a fost informat despre utilizarea acestor practici de stabilire a prețurilor, lăsând decizia legat de bilet în seama pr

Guvernul anunțat că va include prețurile dinamice într-o revizuire a regulamentelor privind biletele, iar experții în dreptul consumatorului sugerează că Ticketmaster ar fi putut încălca reglementări dacă nu a fost clarificată potențiala creșterea prețului b.

Grupul de consumatori „Care?” a cerut Oasis și Ticketmaster să ramburseze fanii care au plătit prețuri exorbitante. În ciuda criticilor, Liam Gallagher a răspuns provocator, cerând celor nemulțumiți să tacă și sugerându-le să cumpere bilete „în genunchi”.

Exit mobile version