În ciuda pandemiei, Moș Crăciun este la datorie, cel puțin în New York. Tradițional pentru Statele Unite în această perioadă, în centrele comerciale și zonele aglomerate ce deservesc comunități sunt organizate standuri decorate tematic în care personajul principal este Moș Crăciun.
  • Anul acesta copii nu vor mai avea posibilitatea să se apropie de Moș Crăciun
  • Organizatorii apelează la diferite măsuri pentru a-l proteja pe Moș Crăciun
  • Pentru a reduce cozile și aglomerația, a fost implementat un sistem de rezervări online

În ciuda pandemiei, Moș Crăciun este la datorie, cel puțin în New York. Tradițional pentru Statele Unite în această perioadă, în centrele comerciale și zonele aglomerate ce deservesc comunități sunt organizate standuri decorate tematic în care personajul principal este Moș Crăciun. Cu toate că vârsta și greutatea sa îl plasează în cea mai vulnerabilă grupă de risc în fața coronavirusului, copiii au în continuare posibilitatea să vină și să îi spună ce își doresc să găsească sub bradul de Crăciun.

Organizatorii sunt inventivi și fac tot posibilul pentru a-i proteja pe Moș Crăciun și pe elfii lui. Spre deosebire de anii precedenți, nici un copil nu se va apropia la mai puțin de 2 metri și nici nu va poposi pe genunchii bătrânului. De asemenea, vor fi folosite panouri de plexiglas, viziere și măști. Și decorul va deveni o barieră pentru a proteja personajele: cutii de cadou false și pomi de Crăciun vor împiedica vizitatorii să se apropie.

Alte măsuri de siguranță includ sesiuni de dezinfectare a suprafețelor frecvent atinse de copii, dezinfectant de mâini la disponibilitatea tuturor și și rezervări online, menite să reducă cozile care se formau în alți ani.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Legenda lui Moș Crăciun datează din secolul 3, personajul voios al zilelor noastre fiind atribuit unui călugăr numit Nicolae din Patara, regiunea Myra sau Turcia zilelor noastre. Acesta era cunoscut pentru faptul că și-a vândut toate bunurile, oferind banii celor nevoiași pe care îi întâlnea în pelerinajele sale.