Parohia Romano-Catolică din Sinaia organizează concertul „Cânt Maicii Domnului. Când va avea loc evenimentul

Pe 11 octombrie 2024, Parohia Romano-Catolică din Sinaia va organiza un concert de muzică sacră intitulat „Cânt Maicii Domnului”, ce va avea loc la Biserica Catolică din Aleea Poștei 5, începând cu ora 19:00. Acest eveniment face parte din proiectul pastoral „45 de minute pentru sufletul tău”, destinat să aducă liniște și reflecție în vremuri de neliniște globală.

Concertul va fi o rugăciune adresată Maicii Domnului pentru pace în lume, având loc pe fondul conflictelor și războaielor care afectează multe regiuni. Organizatorii își propun astfel să contribuie la o atmosferă de respect reciproc și solidaritate prin muzică.

Artistul invitat, Fernando Mihalache, cunoscut pentru contribuțiile sale în domeniul acordeonului clasic, va interpreta lucrări din repertoriul unor mari compozitori, precum J.S. Bach, G.F. Händel, J. Haydn și A. Piazzolla. Mihalache este întemeietorul primei clase de acordeon clasic la Universitatea Națională din București, iar talentul său promite să încânte publicul din Sinaia.

Evenimentul este susținut de Parohia Romano-Catolică din Sinaia și de Oficiul pentru Bunuri Culturale Ecleziastice și Patrimoniu al Arhiepiscopiei Romano-Catolice București, beneficiind de sprijinul sponsorilor care promovează cultura și spiritualitatea în comunitate. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Exit mobile version