• Paul Stanley, solistul și cofondatorul trupei KISS, s-a pronunțat împotriva tratamentelor de schimbare de sex pentru copii.
  • Discursul său a fost făcut prin prisma unei postări pe rețelele sociale, duminică.
  • Casa Albă a promovat anterior eforturile de susținere a tratamentelor de schimbare de sex pentru minori.

Într-o postare de pe Twitter, Paul Stanley, membrul trupei KISS, a criticat părinții pentru că își încurajează copiii să își pună la îndoială identitatea sexuală ca parte a ceea ce el a numit „o modă tristă și periculoasă”, scrie Fox News.

„Există o mare diferență între a accepta și a normaliza și chiar a încuraja participarea la un stil de viață care îi derutează pe copiii mici să își pună la îndoială identificarea sexuală ca pe un fel de joc, iar apoi părinții, în unele cazuri, permit acest lucru”, a scris Stanley.

El a continuat: „Există persoane care, în calitate de adulți, pot decide că realocarea este alegerea lor necesară, dar transformând acest lucru într-un joc sau părinții normalizându-l ca pe un fel de alternativă naturală sau crezând că, deoarece unui băiețel îi place să se îmbrace în hainele surorii sale sau unei fete în hainele fratelui său, ar trebui să îi conducem cu pași mai departe pe o cale care este departe de inocența a ceea ce fac”.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Recent, operațiile schimbării de sex și alte tratamente chimice pentru copii au intrat în centrul atenției, deoarece legislațiile republicane au încercat să interzică această practică în statele lor.Între timp, Casa Albă a părut să aprobe operațiile de schimbare de sex pentru minori într-o serie de documente publicate în martie 2022. Biroul pentru probleme de populație al Departamentului de Sănătate și Servicii Umane a publicat un document intitulat „Îngrijirea pentru afirmarea sexului și tinerii”, în timp ce Rețeaua națională de combatere a stresului traumatic la copii a Administrației pentru Abuzul de Substanțe și Sănătate Mintală a prezentat unul intitulat „Îngrijirea pentru afirmarea sexului este o îngrijire bazată pe traume”.

„În condițiile în care mulți copii care nu au un simț real al sexualității sau al experiențelor sexuale sunt prinși în „distracția” de a folosi pronume și de a spune cum se identifică, unii adulți confundă în mod eronat învățarea acceptării cu normalizarea și încurajarea unei situații care a fost o luptă pentru cei cu adevărat afectați și au transformat-o într-o modă tristă și periculoasă”, a conchis Stanley.

Stanley s-a aventurat anterior în dezbateri controversate din domeniul culturii. În 2017, în timpul unui concert KISS, el a părut să îi reproșeze lui Colin Kaepernick că nu a respectat imnul național. „De multe ori, oamenii care se nasc liberi cred că libertatea este liberă și nu este așa. Libertatea este liberă doar pentru că există oameni dispuși să se sacrifice pentru a ne menține liberi”.

După ce a condus mulțimea într-o versiune rock a „Star-Spangled Banner”, el a anunțat, de asemenea, o donație de 150.000 de dolari pentru organizația „Hiring Our Heroes”. „Ar trebui să vă amintiți, patriotismul este întotdeauna cool. Să-ți iubești țara este întotdeauna cool. Să te ridici, să respecți și să onorezi armata noastră este întotdeauna cool. Așa că, pentru a arăta puțin respect între două aruncări cu târnăcopul, ne vom pune mâna dreaptă deasupra inimii și de ce nu am spune Jurământul de credință”, a adăugat Stanley.