• Un lucru a rămas constant în ultimele șase decenii: covorul roșu.
  • Nuanțele au variat, dar întotdeauna a fost o anumită nuanță de roșu, până în acest an.
  • Miercur, 8 martie, în fața Teatrului Dolby din Hollywood, muncitorii au desfășurat un covor de culoarea șampaniei.

Pentru prima dată din 1961 încoace, covorul premiilor Oscar nu va fi roșu în acest an. Deși multe lucruri despre Premiile Oscar s-au schimbat de-a lungul anilor, un lucru a rămas constant în ultimele șase decenii: covorul roșu.

Nuanțele au variat, dar întotdeauna a fost o anumită nuanță de roșu, până în acest an.

Miercuri, 8 martie, în fața Teatrului Dolby din Hollywood, muncitorii au desfășurat un covor de culoarea șampaniei, în timp ce Jimmy Kimmel, care va fi gazda celei de-a 95-a ediții a Premiilor Oscar, duminică, 12 martie, a prezidat evenimentul.

Recomandări

ZELENSKI PRIMEȘTE RACHETE CU PRIORITATE
CUM SE PEDEPSEȘTE CONSUMUL LA VOLAN?
ZF: CREDIT FIX SAU DOBÂNDĂ. CE ALEGI?
UE INTERZICE TRANSBORDAREA GNL ÎN PORTURILE SALE
7/10 INVESTITORI SUNT ATRAȘI DE ROMÂNIA
CIOLACU VREA DATĂ PENTRU PREZIDENȚIALE

Cred că decizia de a alege un covor de șampanie în locul unui covor roșu arată cât de încrezători suntem că nu va fi vărsat sânge”, a declarat Kimmel. Decizia de a schimba culoarea a venit din partea consultanților de creație Lisa Love, colaboratoare de lungă durată a revistei Vogue, și Raúl Àvila, directorul de creație al glamuroasei Met Gala din New York.

Anul acesta, covorul va fi acoperit, în parte pentru a proteja vedetele și camerele de filmat de vreme, dar și pentru a ajuta la transformarea sosirii într-un eveniment de seară.

Pentru Love, a existat întotdeauna o neconcordanță între codul vestimentar elegant de cravată neagră și faptul că este mijlocul după-amiezii când oamenii sosesc pentru a fi fotografiați la lumina zilei. Cu un covor acoperit, ei ar putea schimba acest lucru. Am transformat un eveniment de zi în noapte”, a declarat Love pentru The Associated Press. Este seară, chiar dacă este încă ora 3:00″.

Covorul roșu al Oscarurilor datează din 1961, de la cea de-a 33-a ediție a Premiilor Academiei, care a avut loc la Santa Monica Civic Auditorium, când filmul The Apartment”, de Billy Wilder, a câștigat premiul pentru cel mai bun film, Burt Lancaster și Elizabeth Taylor au câștigat premiile pentru rolurile principale și încă mai exista un premiu pentru tinerețe”, care a fost acordat lui Hayley Mills pentru Pollyanna”.