• Răsvan Popescu lansează săptămâna viitoare primul său volum de poezii
  • Până acum, scriitorul a avut doar opere epice
  • Răsvan Popescu: „Mi-a plăcut să mă joc cu titlu acesta”

Răsvan Popescu lansează volumul de poezii „Pisici pe acoperiș”, primul său volum de poezii. Vom putea cumpăra cartea începând cu săptămâna viitoare pentru prețul de 20 de lei.

Astăzi are loc lansarea cărții de poezii a lui Răsvan Popescu. Este al 11-lea volum al autorului și e numit „Pisici pe acoperiș”. Răsvan Popescu spune că tuturor ne plac pisicile, așa că titlul are rolul de a-i atrage pe cititori.

Răsvan Popescu, scriitor: „Sigur că mi-a plăcut să mă joc cu titlul acesta, e jucăuș el așa de felul lui. Este și un fel de capcană, dar asta o să vadă cititorii când o să parcurgă volumul.”

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Până acum, Răsvan Popescu a scris doar proză. Spune că în tinerețe, scriitorii se exprimă în versuri, iar la maturitate în proză. La el a fost invers.

Răsvan Popescu, scriitor: „Am publicat roman, am publicat proză scurtă, am publicat jurnale, memorialistică, chiar și scenarii de film.”

Răsvan Popescu spune ce l-a inspirat în scrierile sale și chiar dezvăluie câteva versuri din cartea pe care o vom găsi în librării și online săptâmâna viitoare.

„Nici pădurea nu mai e, nici nămeți, și nici hoții de lemne. De țărani ce să mai vorbesc? Râcâie pământul prin Italia, Spania, învață curcuma, șofranul, turmericul”