• SWORDS – Spoken Word Sessions își propune să aducă laolaltă poeți, actori, autori și performeri, în spectacole spoken word.
  • Răzvan Țupa vine cu poezia în performance din 2001, când a debutat cu „Fetiș”.
  • Din 2018, Silvia Grădinaru ține cursul interdisciplinar de creative writing „Poetry and Advertising” în România, dar l-a ținut și pentru Poetry School în Londra.

Al șaselea episod din seria SWORDS – Spoken Word Sessions propune o după-amiază de performance-uri, muzică și proiecții multimedia cu poeții Răzvan Țupa și Silvia Grădinaru, într-un eveniment moderat de Cosmin Perța – duminică, 26 martie, de la ora 14:00, la Control Club. Performance-urile vor fi completate de un set audio-vizual de Guidance.

Biletele, în număr limitat, sunt disponibile în rețeaua Eventbook.

Facebook event

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

SWORDS – Spoken Word Sessions își propune să aducă laolaltă poeți, actori, autori și performeri, în spectacole spoken word, completate de muzică și proiecții multimedia, cu frecvență bilunară, la Control Club (Constantin Mille, 4).

Răzvan Țupa vine cu poezia în performance din 2001, când a debutat cu „Fetiș”. Este autorul întâlnirilor „Poeticile cotidianului” și în 2022 a publicat „Poetic.relația grafică” (desene și selecție de Ioana Miron) și „poetic.interfața sonoră”. Răzvan realizează selecțiile @citEștioficial pentru Aleph News.

Silvia Grădinaru e din Câmpina. Copywriter și poetă. A luat parte cu poezie în performance la festivaluri în orașe precum București, Brașov, Timișoara sau Bruxelles. Din 2018, ține cursul interdisciplinar de creative writing „Poetry and Advertising” în România, dar l-a ținut și pentru Poetry School în Londra.

Un proiect audio-vizual experimental și de avangardă, Guidance este un joint venture artistic între Marius Copel (EISM) și Iulian Morar (IM Pulse), cu o libertate creativă fără norme, convenții și tipare impuse.

Cosmin Perța este poet, prozator, eseist, performer și manager cultural. În ultimii 20 de ani a publicat 6 volume de poezie, a făcut o instalație poetică multimedia, a organizat câteva zeci de evenimente poetice, a ținut ateliere de scriere și a performat în zeci de festivaluri pe patru continente.

Seria de evenimente SWORDS – Spoken Word Sessions este organizată de Control Club și Liveland. Curatorii sunt Cosmin Perța și Iulian Morar.

Biletele pot fi achiziționate în avans, la prețul de 30 de lei, online prin Eventbook.ro (https://eventbook.ro/music/bilete-spoken-word-sessions-razvan-tupa-silvia-gradinaru) și în rețeaua partenerilor Eventbook.