• Un consilier local din cadrul primăriei de la Moscova era cât pe ce să semneze un contract în care sumele erau scrie cu cerneală care dispare.
  • Ea a verificat contractul cu o brichetă, iar momentul „expertizei” l-a publicat pe pagina sa de facebook.
  • Elena Selkova susține că toți membrii comisiei, cu excepția ei, au semnat contractul.

Un consilier local din cadrul primăriei de la Moscova îi acuză pe ceilalți membri de faptul că au semnat un contract pentru înlocuirea unui lift dintr-o clădire de apartamente, care a fost scris cu cerneală care dispare, ceea ce ar permite companiei să umfle prețurile, scrie Radio Free Europe.

Капремонт. Зачем жителям нужны независмые муниципальные депутаты-неедросы?Да хотя бы для того, чтобы уровень коррупции снизить при капремонте!У нас тут приболела мун.депутат от «Единой России», которая ответственна за приёмку капремонта (замена лифтов) в доме 63 по ул. Обручева (Черёмушки). А резервный депутат я. Меня и позвали сегодня на комиссию по приёмке работ. Я даже не буду говорить о том, что к моему приходу все акты были всеми, кроме меня, уже подписаны (до начала комиссии!). В актах обязаны указывать освоенную сумму. Просто посмотрите короткое видео <20 секунд:

Publicată de Черёмушки, депутат Елена Селькова pe Joi, 9 iulie 2020

Elena Selkova, membră în cadrul Consiliului Local al primăriei din Moscova, a postat pe Facebook, un video în care arată un contract în valoare de 2.659.995 ruble (37.500 dolari) pentru înlocuirea unui lift din complexul de apartamente cu 12 etaje construit în cartierul în care locuiește și ea.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY A DEVENIT VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

La un moment dat, deputata a luat o brichetă, după care atinge flacăra de contract, iar toate sumele, cu excepția uneia, păreau să dispară. Ea spune că această metodă folosită îi permite companiei să umfle factura depusă de contribuabili cu aproape 5.000 de dolari.

Contractul urma să fie aprobat în cadrul ședinței de consiliu. Selkova a spus că contractul a fost semnat de toți membrii comisiei, cu excepția ei, chiar înainte de începerea ședinței.