Primele evenimente-pilot, în interior, aprobate de CNSU. Cum se vor desfășura

Teatrul Național s-a redeschis luni după 3 luni și 6 zile Sursă foto: Mediafax
  • Au fost aprobate patru evenimente test/pilot în domeniul cultural
  • Evenimentele se vor desfășura în spațiu închis
  • Primul eveniment organizat ca test / pilot, se va desfășura în limita a 70% din capacitate

Au fost aprobate, vineri, în ședința Comitetului Național pentru Situații de Urgență (CNSU) patru evenimente test/pilot în domeniul cultural, în spațiu închis, în limita participării a maximum 70% din capacitatea spațiului.

Primul eveniment organizat și desfășurat în spațiu închis, ca test / pilot, în limita a 70% din capacitate, este „Libera Musica”, eveniment organizat la interior, vineri, între orele 19.00-21.00, la Opera Națională București.

Sâmbătă, între orele 19.00-21.00, la Teatrul Național București, este „Dineu cu Proști”, eveniment organizat la interior, cu participarea a maxim 70 % din capacitatea spațiului.

Tot sâmbătă, între orele 19.00-21.00, se joacă „Faust”, la Opera Națională Română Cluj-Napoca, în interior, cu participarea a maxim 70 % din capacitatea spațiului.

Un alt eveniment cu participarea a maxim 70 % din capacitatea spațiului se desfășoară duminică, la Opera Națională București, între orele 19.00-21.00. Este vorba de „Libera Musica”. În eventualitatea unor condiții meteorologie nefavorabile, evenimentul va fi reprogramat pe data de 22 sau 23 mai, potrivit CNSU.

Hotărârea CNSU privind organizarea și desfășurarea evenimentelor test / pilot a fost aprobată în ședința de vineri.