• La ceas aniversar, actrița Rodica Mandache a fost invitată la Marius Tucă Show
  • Actrița a fost felicitată, cu ocazia zilei sale de naștere, și a primit cu drag zeci de mesaje din partea celor care o îndrăgesc
  • Marius Tucă i-a oferit actriței un recital cu unul dintre poemele sale: „Am să mă întorc în timp să te iubesc“

Ai încercat, vreodată, să conservi un fulg de zăpadă? Oricât de nebunesc ar părea, poți să-i previi inevitabila transformare în apă prin operațiuni foarte amănunțite și ultra-științifice. E foarte greu, dar poți s-o faci!
Rodica Mandache e un fulg de zăpadă care nu s-a topit niciodată. Astăzi e ziua ei.

La ceas aniversar, actrița a fost invitată la Marius Tucă Show, acolo unde a vorbit despre cele mai recente proiecte ale sale și a primit cu drag zecile de mesaje din partea celor care o îndrăgesc.

M-am dus la repetiție. Repet într-o piesă cu Liana Bugnar. Pandemia asta a schimbat totul. Pe mine mă duce cineva la repetiție, nu am mașină. Mă duce Anghel Damian. Am coborât și stăteam și îl așteptam să vină. Și a venit cu florile. Atunci toate mașinile ne-au fotografiat. Așa a început ziua”, a precizat Rodica Mandache.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD
AVOCATUL TODD BLANCHE: „DONALD TRUMP ESTE NEVINOVAT”
XXX FĂRĂ NECUNOSCUTE

În semn de prețuire, Marius Tucă a recitat unul din poemele sale: „Am să mă întorc în timp să te iubesc“.

Mult timp, Rodica Mandache s-a sărbătorit pe data de 14 aprilie, în loc de 13 aprilie, din cauza superstițiilor.

„Eram sărbătorită pe 13 aprilie și pentru că eram, cum zice Doina Levința „trăsnită”, am mutat-o pe 14, să nu fie pe 13 cu ghinion. După ce sărbătoream, pe 13, pe 14 o luam de la capăt. Mi se părea că 13 nu e de bun augur și că fug iubiții”, a precizat Rodica Mandache.