• Actrița Rodica Mandache a fost invitata lui Marius Tucă la emisiunea „Marius Tucă Show” de Ziua Femeii
  • Rodica Mandache: „O femeie are de trecut printr-un scenariu întreaga viață a ei, indiferent dacă e în Evul Mediu sau capitalism”

Actrița Rodica Mandache a fost invitata lui Marius Tucă la emisiunea „Marius Tucă Show” pe 8 martie, de Ziua Femeii. Cei doi au vorbit despre ce înseamnă femeia și au citit poezii închinate sexului frumos.

Marius Tucă a întrebat-o pe actriță ce înseamnă femeia pentru ea. „Este opusă bărbatului, i se mai spune muiere sau sau fomeie sau fimie și în Constituția noastră scrie că o femeie are drepturi egale cu bărbatul. Pentru mine însemnă regnul din care fac parte”, a spus Rodica Mandache.

Rodica Mandache a vorbit despre momentul în care a simțit că este femeie și a amintit de un episod din timpul liceului. Actrița a povestit că a urmat studiile unui liceu de fete și simțea că băieții de la celelalte licee o privesc diferit.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Rodica Mandache, despre copilărie și familia în care a crescut: „Nimeni nu era înstărit, eram săraci. Simțeam că suntem săraci, nu știu cum am fost crescuți, dar aveam responsabilitatea sărăciei. Învățam mai bine să am bursă. Eram educați foarte elegant și cei de acasă nu ne arătau că suntem saraci. Mergema cu școala la teatru.”

„Nu am fost o mamă buna, dar m-am străduit”, crede Rodica Mandache.

„O femeie are de trecut printr-un scenariu întreaga viață a ei, indiferent dacă e în Evul Mediu sau capitalism. Are de trecut prin aceleași dureri”, a spus Rodica Mandache despre femeie.