• Un utilizator TikTok a împărtășit un videoclip în care a descoperit la ce folosește becul cu vârf roșu de la o instalație și a uimit oamenii.
  • Mulți oameni au crezut mult timp că este o piesă de schimb – dar, de fapt, acesta are un scop special.
  • Deasupra videoclipului, ea a scris: „Azi se împlinește un an de când am aflat pentru ce este acesta”.

Pe măsură ce oamenii se pregătesc să își decoreze casele pentru perioada sărbătorilor, este posibil să fi observat un bec cu vârf roșu în plus la instalațiile de Crăciun. Mulți oameni au crezut mult timp că este o piesă de schimb – dar, de fapt, acesta are un scop special care ar putea contribui pentru a da casei tale un pic mai multă strălucire.

O utilizatoare TikTok, care postează sub numele de utilizator, @VizNelly, a împărtășit descoperirea sa despre luminile de Crăciun cu cei 2.000 de urmăritori ai săi – dar a sfârșit prin a lăsa cu gura căscată peste un milion de persoane care au apreciat clipul. Deasupra videoclipului, ea a scris: „Azi se împlinește un an de când am aflat pentru ce este acesta”. Ea a ridicat becul roșu și le-a spus telespectatorilor să scoată becul obișnuit și să-l înlocuiască cu cel roșu”.

@viznelly **I** didn’t know. 🤩🎄☃️ #christmas #diy #home #homedecor #christmastiktok #christmasdecor #houseoftiktok #cleantok #housework #hometiktok #holiday #tips #hacks #hacksandtips #christmastree #navidad #feliznavidad ♬ It's Beginning To Look A Lot Like Christmas - Bing Crosby

Apoi, ca prin magie, luminile au început să pâlpâie odată ce a fost adăugat becul roșu. În descriere, ea a adăugat: „Nu știam”. Telespectatorii au fost la fel de uimiți ca și ea de această dezvăluire lo-tech, aceștia intervenind pentru a-și exprima confuzia în secțiunea de comentarii a videoclipului.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY A DEVENIT VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
Foto: @viznelly/TikTok

Un utilizator a spus: „Credeam că sunt becuri de schimb dacă se arde unul.” Un altul a comentat: „1000% am crezut că este de rezervă”. „Am crezut că sunt doar becuri de rezervă”, a adăugat un al treilea. Cu toate acestea, unii utilizatori au comentat videoclipul susținând că știau deja scopul. Unul a spus: „Să vezi cum o generație tânără redescoperă o tehnologie veche de 50 de ani este același sentiment ca și cum i-ai vedea pe bunici încercând Snapchat.” Un altul a comentat: „Ca cineva care a crescut în anii ’90… credeam că toată lumea știe asta. Nu am avut întotdeauna lumini cu telecomandă!!!”