Simona Halep o învinge pe Irina Begu și se califică în finala de la Praga

Halep se întoarce pe zgură. Ce le-a transmis fanilor de pe Insta Sursă foto: Hepta
  • Simona Halep a învins-o în 2 seturi pe Irina Begu în semifinala turneului de la Praga după o oră şi jumătate de joc
  • Irina Begu reuşise să câştige sâmbătă dimineaţă meciul din sferturi cu Sara Sorribes Tormo
  • În finală, Simona Halep o va întâlni pe favorita numărul 3, belgianca Elise Mertens

Simona Halep a revenit pe teren aşa cum ne-a obişnuit înainte de pandemie. Campioană la Dubai în februarie, Halep va juca acum finala la Praga. În penultimul act a trecut cu greu de Irina Begu. Aceasta a condus în primul set, însă Simona Halep a revenit şi a câştigat în tiebreak la 2.

În setul secund, Irina Begu a cedat după ce mai jucase un meci astăzi iar Simona Halep s-a impus fără emoţii cu scorul de 6-3. În finală, Halep o va întâlni pe Elise Mertens. Are de luat o revanşă în faţa belgiencei. Aceasta a învins-o în 2019 în finala în Qatar.

„Nu am jucat cel mai bun tenis al meu astăzi. Dar ea era şi obosită. În opinia mea a fost un meci bun şi sunt foarte fericită că l-am putut câştiga. E mereu dificil să joci contra ei. E o jucătoare grozavă. Sunt fericită pentru ea că a ajuns în semifinale şi de faptul că am jucat la acest turneu împrepună. Am ajuns până în finală în primul turneu pentru mine iar asta e bine, e un sentiment plăcut. Voi da totul pentru că vreau cu adevărat să o câştig, dar nu e niciodată uşor”, a declarat Halep la finalul meciului.