• Studenţii Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, specializările Relaţii publice şi publicitate, vor avea posibilitatea să acceseze un stagiu de practică şi să se implice în organizarea celui mai important eveniment cultural din 2021: Festivalul Internaţional George Enescu
  • Directorul executiv al Festivalului George Enescu, Mihai Constantinescu, consideră important ca studenţii să înveţe ce înseamnă să organizezi un eveniment cultural de anvergură
  • Festivalul Internaţional George Enescu 2021 va avea loc între 28 august şi 26 septembrie 2021, cu un program artistic susţinut de 4700 de artişti străini şi români, pe o durată record de 4 săptămâni

Decanul Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi directorul executiv al Festivalului George Enescu au semnat un protocol prin care li se asigură studenţilor de la specializările Relaţii publice şi Publicitate oportunitatea de a face practică în calitate de voluntari în cadrul Festivalului George Enescu.

Studenţii Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, specializările Relaţii publice şi publicitate, vor avea posibilitatea să acceseze un stagiu de practică şi să se implice în organizarea celui mai important eveniment cultural din 2021: Festivalul Internaţional George Enescu. 

Decanul Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, Antonio Momoc, şi directorul executiv al Festivalului George Enescu, Mihai Constantinescu, au semnat un protocol prin care li se asigură studenţilor FJSC oportunitatea de a face practică în calitate de voluntari în cadrul Festivalului George Enescu. 

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL
AL TREILEA AUR PENTRU POPOVICI

În condiţiile pandemiei pentru studenţii FJSC de la specializările Comunicare, Relaţii publice şi Publicitate, stagiul de practică în cadrul festivalului George Enescu reprezintă o excelentă oportunitate profesională. Studenţii Facultăţii de Jurnalism vor contribui cu efortul lor şi vor face voluntariat în echipele de organizare ale evenimentului. Va fi cu siguranţă o experienţă foarte utilă pentru studenţii noştri.”, a afirmat decanul Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, conf. univ. dr. Antonio Momoc. 

Directorul executiv al Festivalului George Enescu, Mihai Constantinescu, consideră important ca studenţii să înveţe ce înseamnă să organizezi un eveniment cultural de anvergură.  

Organizarea Festivalului Enescu este extraordinar de complexă şi de provocatoare. Este important ca studenţii să aibă acces la unele dintre mecanismele care fac posibil acest eveniment şi să înveţe ce înseamnă să organizezi un eveniment cultural de anvergură. Din acest punct de vedere, pot spune că cei care vor veni în practică la Festivalul Enescu vor avea oportunitatea de a avea acces la o experienţă de învăţare consistentă. Sper că vor lua din această experienţă lucruri importante, pe care le vor aplica în viitoarele lor cariere profesionale”, a menţionat directorul executiv al Festivalului George Enescu, Mihai Constantinescu.  

La semnarea documentului a fost prezent şi Mihai Vacariu, reprezentantul Portalului de cultură TIMPUL şi TIMPUL TV. 

Festivalul Internaţional George Enescu 2021 va avea loc între 28 august şi 26 septembrie 2021, cu un program artistic excepţional, susţinut de 4700 de artişti străini şi români, pe o durată record de 4 săptămâni, dar şi cu măsuri care să reducă riscurile de sănătate pentru spectatori, artişti, organizatori şi jurnalişti.