• Nothing But Thieves este primul nume confirmat pentru Summer Well 2021, ediția aniversară de 10 ani.
  • Festivalul este reprogramat pentru perioada 13 – 15 august 2021, din cauza coronavirus.
  • Nothing But Thieves și Orchestra Simfonică București compun o nouă versiune a piesei „Amsterdam”, pe Zoom.

Artiştii britanici de la Nothing But Thieves s-au îndrăgostit de muzica simfonică în 2017, la prima lor vizită în România, iar acum au vrut să facă împreună cu Orchestra Simfonică București, pe Zoom, o nouă versiune a piesei Amsterdam.

Andrei Tudor dirijează Orchestra Simfonică Bucureşti la Summer Well de trei ediţii, acolo unde reinterpreteză simfonic piesele artiştilor străini care vin an de an la festival. Şi o face atât de bine încât rockerii britanici de la Nothing But Thieves au vrut să facă împreună o nouă versiune a piesei „Amsterdam”, în izolare, pe ZOOM.

Acum trei ani, Andrei Tudor şi Nothing But Thieves s-au întâlnit în premieră pe scena Summer Well. Atunci, orchestra a reinterpretat muzica formaţiei rock.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

În mod normal, festivalul avea programată în această vară ediția a zecea, dar sărbătoarea a fost însă amânată pentru vara viitoare, între 13 şi 15 august.

„Avem veşti, astăzi, primul nume reconfirmat pentru ediţia 2021 a Summer Well, ediţia aniversară, de 10 ani, a festivalului: Nothing But Thieves”, anunţă John Varbiu, organizator Summer Well.

„Ne este dor, adevărul ăsta este, ne este foarte dor să putem cânta cu oameni, pentru oameni”, spune şi dirijorul Andrei Tudor.

Autorul articolului: Alexandru Anghel