Un avion nepalez a dispărut cu 22 de persoane la bord, potrivit oficialilor companiei aeriene

avion Sursa: Hepta
  • Avionul de mici dimensiuni zbura din oraşul turistic Pokhara, la aproximativ 200 km nord-vest de capitala Kathmandu, spre Jomsom, la aproximativ 80 km spre nord-vest, au precizat oficiali ai companiei aeriene şi ai guvernului.
  • Avionul este operat de compania Tara Air, care zboară în principal cu avioane Twin Otter construite în Canada.
  • Un oficial al companiei aeriene a declarat că avionul transporta patru indieni şi alţi doi străini, naţionalitatea acestora nefiind cunoscută.

Un avion operat de o companie aeriană privată din Nepal a dispărut duminică, cu 22 de persoane la bord, au declarat pentru Reuters oficiali ai companiei aeriene şi ai guvernului.

Avionul de mici dimensiuni zbura din oraşul turistic Pokhara, la aproximativ 200 km nord-vest de capitala Kathmandu, spre Jomsom, la aproximativ 80 km spre nord-vest, au precizat aceştia.

Avionul este operat de compania Tara Air, care zboară în principal cu avioane Twin Otter construite în Canada.

Un oficial al companiei aeriene a declarat că avionul transporta patru indieni şi alţi doi străini, naţionalitatea acestora nefiind cunoscută.

Nepalul deţine recordul de accidente pe reţeaua sa aeriană internă extinsă, cu vreme schimbătoare şi piste de aterizare în locuri dificile din munţi.