• Aleksey Levchenko, în vârstă de 42 de ani, le-a spus polițiștilor că „s-a enervat din cauza plânsului” copilului
  • Mama bebelușului și o altă femeie veniseră să bea în apartamentul lui Levchenko
  • Când au rămas fără alcool, cele două femei s-au dus să cumpere mai multă băutură, lăsându-l pe copil în grija lui Levchenko
  • Mai întâi, individul a pus o pungă de plastic peste capul băiețelului pentru a-l opri din plâns, a spus poliția

Un bărbat este acuzat că a ucis un băiețel de 18 luni aruncându-l peste balcon de la etajul cinci al unui bloc din Rusia. Aleksey Levchenko, în vârstă de 42 de ani, ar fi mărturisit că a aruncat copilul pentru că „s-a enervat din cauza plânsului său”. El riscă să fie condamnat pe viață dacă va fi găsit vinovat de crimă, scrie Daily Mail.

Totul a pornit de la o petrecere organizată pe 11 mai, în locuița lui Levchenko. El ar fi invitat două femei la el acasă, pentru a consuma băuturi alcoolice.

Una dintre femei, în vârstă de 26 de ani, Ksenia, a venit și cu băiatul ei la acea petrecere. Copilul dormea ​​în căruciorul său, când adulții au rămas fără alcool, iar femeile au ieșit să mai cumpere, lăsându-l pe Levchenko să aibă grijă de prunc, a relatat presa locală.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA
Sursa: Daily Mail

În timp ce femeile erau plecate, copilul s-a trezit și se pare că a început să plângă.

Anchetatorii au spus că Levchenko a încercat mai întâi să-l liniștească pe cel mic înfășurându-i o pungă de plastic în jurul capului.

Când copilul a continuat să plângă, Levchenko a aruncat pur și simplu copilul de la balconul aflat la 50 de metri de sol, a spus poliția.

Băiatul a rămas nemișcat pe pământ până a fost văzut de o adolescentă, care a alertat serviciile de urgență.

Paramedicii au declarat decesul copilului după ce l-au examinat la fața locului. Băiețelul încă mai avea punga de plastic pe cap.

Levchenko a fost arestat, iar oamenii legii au deschis un dosar penal pentru neglijență în cazul serviciilor sociale locale care știau despre faptul că mama copilului era consumatoare de alcool, dar nu au intervenit pentru a-l proteja.