• Un bărbat a împărtășit descoperirea neobișnuită pe care a făcut-o în timp ce dărâma un bar, întrucât a dat peste o capsulă a timpului care datează din 1894.
  • El a găsit un ziar datat 10 august 1894, un număr din Almanahul american Ayer, un caiet sau o carte de povești care a fost grav deteriorată de-a lungul timpului și un singur pantof negru.
  • În interiorul numărului din Almanahul american al lui Ayer, a găsit o listă cu toate standardele medicamentelor americane folosite în anii 1890.

În timp ce dărâma hambarul putrezit al părinților săi, un bărbat susține că a făcut o descoperire cu totul neașteptată – a găsit o capsulă a timpului veche de 128 de ani. Dar a rămas cu mai multe întrebări decât răspunsuri după ce a deschis-o pentru a vedea ce se afla înăuntru.

Bărbatul fără nume a explicat cum a dat peste un borcan Mason sub toate dărâmăturile. El s-a oprit din ceea ce făcea și l-a deschis pentru a găsi un ziar datat 10 august 1894, un număr din Almanahul american Ayer, un caiet sau o carte de povești care a fost grav deteriorată de-a lungul timpului și un singur pantof negru.

În interiorul numărului din Almanahul american al lui Ayer, a găsit o listă cu toate standardele medicamentelor americane folosite în anii 1890. Se știe că exemplare ale cărții de medicamente se vând pentru aproximativ 20-50 de euro pe internet, în funcție de vechimea și calitatea lor.

Recomandări

CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ
SCADE INTERESUL PENTRU VISION PRO
P.E. LUPTĂ CONTRA TRAFICULUI DE FIINȚE UMANE
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA

Cu toate acestea, bărbatul din Henry Country, din Illinois, America, nu a putut să înțeleagă faptul că cineva a pus un singur pantof. L-a făcut să se întrebe de ce a fost inclus în primul rând.

Împărtășind descoperirea sa pe Reddit, nepotul său a scris: Unchiul meu a descoperit o capsulă a timpului din 1984 sub dărâmăturile hambarului bunicilor mei. A trebuit să dărâmăm un vechi hambar pentru vite pe care îl aveau bunicii mei – erau fermieri. În timp ce reciclam lemnul din hambar și fundația de piatră, el a descoperit borcanul Mason care se afla sub una dintre pietre.”

Comentând descoperirea, un utilizator a spus: Îmi plac lucrurile de acest gen. Oricine a îngropat asta nu ar fi crezut niciodată că nu numai că va fi redescoperit peste 120 de ani mai târziu, dar că aproape oricine din lume ar putea arunca o privire.”

Un alt utilizator a adăugat: Felicitări pentru că au încastrat-o în beton, capsulele timpului pentru amatori aproape niciodată nu rămân neinundate atât de mult timp.” Un al treilea utilizator a glumit: Super! Dar i-ar fi omorât să lase câteva monede de aur acolo?”.

Acest lucru vine după ce un bărbat a descoperit o cameră secretă ascunsă în spatele unei biblioteci în noua sa casă. Deși a vizionat casa înainte de a o cumpăra, nu a observat camera secretă și nici nu a fost menționată în anunț.

Abia după ce și-a despachetat toate lucrurile în noua locuință, a reușit în sfârșit să vadă cu adevărat proprietatea. Împărtășindu-și surpriza pe Reddit, el a scris: Noua noastră casă are o cameră secretă de protecție care nu a fost inclusă în anunț. Construită în 1978 și iubesc acest loc”. Camera secretă este accesibilă doar printr-o bibliotecă glisantă din subsolul renovat – dar nu avea nimic prea interesant” înăuntru.