Manuela Hărăbor: Vaccinul nu este recomandat într-o pandemie. Nu faci decât să întărești virusul

  • Manuela Hărăbor: A fost o bătaie de joc, pentru că nu au fost pregătiți
  • Manuela Hărăbor: Oamenilor le este atât de frică de moarte, încât nu mai trăiesc
  • Manuela Hărăbor: Fac un calcul să-mi dau seama că nu mai am din ce să trăiesc

Actrița Manuela Hărăbor a comentat, luni seara, la emisiunea „Marius Tucă Show”, măsurile luate de autorități în pandemie și a vorbit despre campania de vaccinare.

Nu știu cât de remediu poate să fie vaccinul. Am învățat și biologie, și chime și există un lucru fundamental: vaccinul nu este recomandat într-o pandemie. Virusul este atât de versatil, așa cum se spunea în biologie, nu faci decât să-l întărești. Nu vreau să pierd jumătate de viață inventând roata. Îmi pare rău că nu s-au încercat medicamentele. Decât să încercăm să inventăm ceva, hai să vedem ce funcționează. În anumitre țări au făcut asta”, a spus actrița, la Aleph News.

Actrița a povestit că suferă și ea din cauza restricțiilor impuse asupra teatrelor.

„Mă doare când se aruncă vorbe: foacare de infecție. Peste tot, în fiecare comunitate au existat cazuri, a fost un procent foarte mic. Un focar înseamnă că într-o săptămână se îmbolnăvește mai mult decât jumătate. Am vrut să-mi spun of-ul și am postat pe pagina de Facebook, mă doare că suntem îngrădiți în ceea ce privește locul de muncă”, a spus Manuela Hărăbor, în emisiunea lui Marius Tucă.

A fost o bătaie de joc, pentru că nu au fost pregătiți. (…) Cam în toate domeniile. Ei ar fi trebuit ca timp de un an de zile să facă niște statistici: unde au fost focarele, să meargă pe punct ochit și punct lovit”, a mai spus actrița.

Invitata lui Marius Tucă a subliniat că „oamenilor le este atât de frică de moarte, încât nu mai trăiesc”.

A trăi este o asumare. Dacă stau și mă las guvernată de acestă criză sunt atât de deschisă să fac un calcul să-mi dau seama că nu mai am din ce să trăiesc”, a spus sursa citată.