• Magistrala M5 a costat 3,2 miliarde de lei
  • Metroul din Drumul Taberei se confruntă cu a doua inundaţie
  • Metroul din Drumul Taberei a fost inaugurat cu o întârziere de 9 ani

Magistrala 5 din Drumul Taberei este inaugurată de pe data de 15 septembrie. De atunci, se confruntă cu inundaţii. Metrorex informează că din cauza unei avarii, s-au produs inundaţii în staţia de Metrou Valea Ialomiţei. Noua inundaţie are loc după o alta, de acum câteva zile, în staţia Eroilor 2, de pe aceeaşi magistrală.

„Din cauza unei avarii la o conducta a furnizorului de utilităţi APA NOVA, s-au produs mici acumulari de apa in zona accesului din strada Valea Oltului, a statiei de metrou Valea Ialomitei. În acest moment angajatii APA NOVA intervin pentru remedierea situatiei”, au declarat cei de la Metrorex.

“Nicio stație fără apă!” Asta îmi spune o sursă care mi-a trimis imaginile de pe Magistrala 5 de metrou “Drumul Taberei”, inaigurată acum câteva săptămâni. Pare să fie noua deviză a lucrării așteptate nouă ani de bucureșteni și care a costat peste 3 MILIARDE DE LEI. În stația Valea Ialomiței, curge apă din pereți. Noua “inundație” are loc după o alta, de acum câteva zile, în stația Eroilor 2, de pe aceeași magistrală. UPDATE: Am solicitat un punct de vedere de la Metrorex și mi-au transmis asta: “Metrorex informează că, din cauza unei avarii la o conducta a furnizorului de utilităţi APA NOVA, s-au produs mici acumulari de apa in zona accesului din strada Valea Oltului, a statiei de metrou Valea Ialomitei.In acest moment angajatii APA NOVA intervin pentru remedierea situatiei. DIRECTOR GENERAL,ing. Gabriel MOCANU”#M5 #DrumulTaberei #Metrorex #MinisterulTransporturilor

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
Publicată de Alex Vlădescu pe Duminică, 4 octombrie 2020