• Monica Bellucci a strălucit la Premiile César.
  • Monica Bellucci a pășit pe covorul roșu într-o rochie flamboaiantă, demonstrând că încă stăpânește acest exercițiu de stil.
  • Apariția Monicăi vine după ce a fost văzută ținându-se de mână cu un nou partener, Tim Burton, în timpul unei plimbări în Madrid, Spania, săptămâna aceasta.

Ca în fiecare an, această a 48-a ceremonie a Cesar, care a avut loc vineri, 24 februarie, la sala Olympia din Paris, a fost marcată de o panoplie de ținute, unele mai uluitoare și spectaculoase decât altele. Dar una dintre ele a atras atenția în mod deosebit.. stralucitoarea Monica Bellucci, scrie Vogue.

Rețeta ei secretă de modă? O ținuta de o feminitate asumată, șic legendar dar cu o notă de îndrăzneală pentru a străluci pe covorul roșu. Cel de la César 2023 nu a făcut excepție de la regulă. În timp ce colegii ei din arta a 7-a au mizat, în cea mai mare parte, pe ținute cu o eleganță sobră, vedeta cinematografiei mondiale a optat pentru o creație semnată Dior .. O rochie nuanțată cu un roșu aprins și incandescent, care a marcat atât spiritele invitaților serii, cât și ale telespectatorilor.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
AI 2% ȘANSE SĂ AI BILET LA ERAS TOUR
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA

Dacă există o actriță care știe să dea foc unui covor roșu, ea este. Monica Bellucci adaugă picătura ei plină de farmec fiecărei ținute. Vineri, 24 februarie 2023, este femeia Dior văzută de Maria Grazia Chiuri pe care a decis să o întruchipeze.  Optând pentru o rochie roșie cu falduri vaporoase de la casa franceză, actrița a pășit pe covorul roșu al salii Olympia din Paris cu o eleganță care aproape că ar rima cu putere (feminină, desigur). Bijuteriile Cartier au venit și ele să sublimeze marea creație de seară purtată de Monica Bellucci, strălucitoare. O apariție fără cusur, pe scurt. 

Apariția Monicăi vine după ce a fost văzută ținându-se de mână cu un nou partener, Tim Burton, în timpul unei plimbări în Madrid, Spania, săptămâna aceasta.

Regizorul de film, în vârstă de 64 de ani, și actrița au fost văzuți împărtășind un sărut pasional de Ziua Îndrăgostiților, si au confirmat că s-au întâlnit în secret în ultimele patru luni.