• Două perechi de gemeni au avut același destin și au fost lăsați în maternitatea din Sibiu.
    O familie și-a dorit să îi ia acasă, să le ofere căminul ce le-a fost refuzat.
  • Când iubești, ori iubești, ori nu iubești. Deci dacă iubești, nu poți să măsori. N-ai cum. E o iubire nemăsurată. E pentru toți. Da! Și mai încape. Și mai încape!
  • În septembrie 2008, Carmen a început să fie mamă pentru copiii altor femei. A mers la spital, unde erau Narcis și Narcisa. Aveau atunci 9 luni.

Două perechi de gemeni au avut același destin și au fost lăsați în maternitatea din Sibiu.
O familie și-a dorit să îi ia acasă, să le ofere căminul ce le-a fost refuzat.

În septembrie 2008, Carmen a început să fie mamă pentru copiii altor femei. A mers la spital, unde erau Narcis și Narcisa. Aveau atunci 9 luni. Nu a stat pe gânduri și i-a luat acasă să le ofere toată dragostea ei.

„Erau în spital, îmbrăcați așa, în alb, frumușei tare. Narcis a început să îmi zâmbească. Narcisa m-a luat de mână și n-a mai vrut să îmi dea drumul și s-a creat așa o conexiune între noi și chiar am zis: da, îi luăm acasă.”

Recomandări

NEGULESCU IA PREMIU PENTRU ȘTIINȚĂ
HARRY NU PRIMEȘTE MAI MULTĂ SECURITATE
FBI CERCETEAZĂ PRĂBUȘIREA DIN BALTIMORE
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
PAKISTANUL, LOVIT DE PLOI
ȘTII DE VREME? AU CĂZUT 14 RECORDURI DE CĂLDURĂ

Pentru Radu și Timea, tot gemeni, asistent maternal a fost soțul lui Carmen. Ei au venit în familie de la 7 săptămâni. În timp, cei doi copii au fost adoptați de familia Crainic.

Cu patru copii mici, ziua începe foarte de dimineață. Dar Carmen mai are 3 copii biologici, care au făcut-o de cinci ori bunică.

„Mie îmi place mult să o ajut mama la mâncare și să fac mâncare. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am sănătate și pot. Deci asta contează, Dacă ai sănătate poți să le faci pe toate. Tot timpul am zis: când e din burtică, e din butică, îl primești, că e al tău. Dar un copil pe care îl adopți îl iubești din suflet, așa, nu știu cum să zic. Parcă îl iubești, dar nu numai că îl iubești, dar vrei și să îl protejezi mult mai mult de cei din afară, ” a spus Carmen.