• Sâmbătă ai zi de filmare pentru proiectul ”Life in a Day 2020”, o super-producție pe YouTube
  • Ridley Scott și Kevin Macdonald refac proiectul ”Life in a Day” din 2010
  • Filmul va avea premiera în 2021, la Festivalul Sundance și pe Youtube

Sâmbătă ai ocazia să faci un film cu cineaști precum Ridley Scott și Kevin Macdonald.

Cei doi cineaști reiau după un deceniu proiectul ”Life In A Day” și îți cer să filmezi sâmbătă, 25 iulie, o scenă din viața ta. Scott, pe care îl știi pentru filme precum ”Gladiatorul” sau ””Marțianul” va fi producător, iar Macdonald, recomandat de filme ca ”The Last King of Scotland” ori ”State of Play”, va regiza.

Producția ”Life In A Day 2020” va avea premiera în 2021 la Festivalul de Film Sundance și pe YouTube.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Filmul din 2010, lung de o oră și 34 de minute, a adunat mai bine de 16 milioane de vizualizări pe platforma online. Producția a presupus realizarea unui documentar din clipuri primite de la oameni, cu scopul de a spune povestea unei singure zile, din diverse colțuri ale lumii. Cei doi își propun acum să repete documentarul.

O echipă de 30 de persoane va analiza tot conținutul trimis pentru a selecta cela mai relevante cadre, iar trei persoane se vor ocupa de editare.

Pentru a-ți maximiza șansele ca ziua ta să apară în noua producție, trebuie să te asiguri că filmarea ta va fi în format landscape, nu va avea muzică care se supune drepturilor de autor, iar rezoluția trebuie să fie cât mai mare.

Până pe 2 august poți trimite clipul realizat de tine, aici.