• Doi tineri au plecat din București să-și deschidă o afacere cu legume.
  • Cei doi tineri vând legume și fructe netratate chimic.
  • Prețurile pornesc de la 1 leu și ajung până la 15 lei, în funcție de produs.

Epidemia de coronavirus a pus la pământ multe afaceri. Dar a și ajutat la nașterea unora noi.

Corina are experienţă în HR şi employer branding. Lucra în paralel la o companie IT. Constantin era angajat la o agenţie de marketing și mai are și o companie de ilustraţii 3D.

Când a început criza sanitară, Corina și Constantin s-au refugiat din calea virusului la țară, în casa părintească. Acolo au pus semințele unui business nou, iar acum culeg roadele.

„Am creat în primă instanță o pagină de Facebook prin intermediul căreia am reușit să ne promovăm în rândul prietenilor noștri.

Am dezvoltat și aplicația tehnică împreună, la fel, cu ajutorul unui prieten. Ne străduim cumva să ne împărțim între cele două lumi, lumea agriculturii… și partea aceasta digitală.”, a explicat Corina Matu, co-fondator Legume Verzi.

Afacerea lor online cu legume proaspete merge bine, iar în timp toată familia le-a venit în ajutor. Acum, Corina și Constantin se pregătesc pentru comenzile de iarnă. Au morcovi, sfeclă roșie, ridichi negre, păstârnac.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Livrarea se face în fiecare miercuri și în fiecare sâmbătă. Transportul costă 10 lei, este făcut de noi. Am fost norocoși în perioada lockdown-ului că cumva era foarte liber, acum traficul ne mai dă de furcă, dar avem clienți înțelegători.

Nu pot să zic că ne-a afectat pandemia, ne-a ajutat să ne readaptăm modul în care vindem produsele.”, a mai spus Corina Matu, co-fondator Legume Verzi.