Îți cauți echilibrul pierdut și nu mai ai nicio idee cum ai putea să vezi în scurt timp rezultatele dorite? Pe lângă sportul practicat la sală, poți găsi soluția la firmele care îți vin în ajutor cu meniul zilnic.

Îți poti face propriul tău meniu sau chiar unul recomandat de nutriționist care poate fi livrat zilnic direct la tine acasă sau la birou.

Alina e influencer, locuiește în Cluj-Napoca și apelează constant la o astfel de firmă. Cu ajutorul mâncării sănătoase nu a mai pus pe ea niciun kilogram în plus și reușește să se mențină.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

“Pentru mine e foarte convenabil, având două job-uri cumva e greu să îmi împart tot timpul. Mă ajută să economisesc foarte mult timp, nu mai mănânc nesănătos pentru că meniurile sunt foarte sănătoase și mă ajută să mă mențin. Aici avem un meniu de menținere pentru ea care e în zona a 1800 de calorii. Aici avem o salată de fructe, budincă de chia cu unt de arahide și fructe de pădure, o salată pentru cină”, spune Alina Boda.

Bogdan Marchiș e fondatorul companiei de la care Alina își comandă meniul zilnic. Îți poate crea meniuri personalizate, în funcție de scopul tău: slăbire, menținere sau, pur și simplu, dorința de a mânca sănătos. Totul e cântărit și atent pregătit.

“Meniurile se livrează absolut unde dorești tu. Poți să iei pe o zi poți să îți iei pe o săptămâna sau pe o lună de zile. Prețurile diferă. Încep de la 67 de lei și pot să ajungă la 100 de lei, meniurile premium pentru meniul pe o zi, în care ai trei mese principale: mic dejun, gustare unu, prânz, gustare doi și cină”, spune Bogdan Marchiș.

Știi, însă, că un stil de viață sănătos îmbină mâncarea sănătoasă cu mișcarea. Uite exemplul lui Robert. E antrenor de fitness, așa că face sport zilnic. Dar, când vine vorba de mâncare, apelează și el la un meniu personalizat.

„Multă lume crede că este mult mai scump să mănânci sănătos, nu este adevărat, dacă stai și iei totul și calculezi, să dau un exemplu, 5 mese pe care mi le oferă bucătarul, fac cât două mese în oraș”, a declarat Robert Cercel, antrenor de fitness.