• Lanțul de fast-food Burger King reintroduce meniul de un dolar
  • Decizia a venit pentru a-i sprijini pe cei care au probleme financiare din cauza pandemiei
  • În ianuarie, lanțurile de fast-food au produse mai ieftine

Burger King va lansa meniul de un dolar, venind în ajutorul americanilor care au în prezent dificultăți financiare din cauza crizei provocate de pandemie, informează Business Insider. Meniul „1$ Your Way” va putea fi găsit în restaurante începând cu 28 decembrie. Anunțul lanțului de fast-food a venit luni.

Meniul conține patru produse, fiecare de un dolar: un cheeseburger cu bacon, un sandviș cu pui pentru copii, cartofi prăjiți și o băutură fără alcool.

Meniurile de un dolar au dispărut în ultimii ani, mai ales după ce McDonald’s a renunțat în 2013 la al său. În ultimii ani, meniurile de grup și cele axate pe aplicațiile mobile de delivery au fost preferate de restaurantele fast-food.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Este important pentru noi să oferim o valoare cotidiană, care să fie potrivită și ușor de înțeles pentru clienți și care să nu presupună mai mulți pași prin care consumatorii trebuie să treacă”, a declarat Ellie Doty, șeful departamentului de marketing al Burger King din America de Nord.

Lanțurile de fast-food scot de obicei în ianuarie meniuri mai ieftine, deoarece consumatorii sunt mult mai atenți la cheltuielile lor. Anul acesta provocarea este atragerea consumatorilor care sunt afectați de criză și șomaj.