Când se va deschide primul hotel construit în spațiul cosmic. Va avea o capacitate de 400 de persoane, restaurante și SPA

Sursa Foto: Voyager
  • În 2027 se va deschide primul hotel construit în spațiul cosmic.
  • Hotelul va avea o capacitate de 400 de persoane și va pune la dispoziția turiștilor restaurante, SPA, cinematografe și săli de evenimente.
  • Construcția hotelului va începe în 2025.

Experții de la Orbital Assembly Corporation au în plan să construiască primul hotel în spațiul cosmic, relatează Daily Mail.

Construcția hotelului ar începe în 2025, urmând ca stația Voyager să fie deschisă în 2027 și va cuprinde restaurante, cinematografe, SPA și va avea o capacitate de 400 de persoane.

În plus, cei care se vor caza la hotelul din spațiu vor avea acces și la sală de fitness, spațiu special dedicat pentru concerte și evenimente, dar și baruri.

Dacă te întrebi cum vei putea ajunge acolo, răspunsul este simplu: cu ajutorul unei rachete.

Sursa Foto: Voyagerstation.com

Încă nu există cifre disponibile care să arate care este costul construcției și nici un preț estimativ pentru o noapte de cazare.

Website-ul Orbital Assembly Corporation spune că „Stația va fi proiectată, încă de la început, să primească atât cercetători care studiază gravitația scăzută, dar și turiști spațiali care pur și simplu își doresc să experimenteze viața în cosmos”.

Hotelul va fi construit din două cercuri concentrice: cercul interior este dedicat andocării, iar cercul exterior va fi dedicat modulelor de cazare, panourilor solare, radiatoarelor și unui sistem de transport feroviar, scriu cei de la Independent.co.uk.

Sursa Foto: Voyagerstation.com