Topul afacerilor ciudate, dar legale, pe care poţi să le ai în România. Poți primi 200.000 de euro de la stat dacă îți faci service de nave spațiale

spiritism Foto: Profimedia

Cele mai întâlnite afaceri din România, potrivit Oficiului Registrului Comerţului, sunt cele din domeniul comerțului, agriculturii și al întreținerii autoturismelor. Însă există şi unii antreprenori, mai curajoşi, care vor să evite concurenţa nedorită şi îşi pun bazele unor afaceri cu totul bizare, relatează avocatnet.ro.

TOP 5 AFACERI CIUDATE, DAR LEGALE ÎN ROMÂNIA

  1. Întreținerea și repararea navelor spațiale

Repararea și întreținerea aeronavelor și navelor spațiale, mai exact. Persoanele care vor să dezvolte o asemenea afacere pot primi până la 200.000 de euro pentru construirea unui atelier.

  1. Transport spațial de mărfuri și persoane

Tot în zona cosmică există transporturile spaţiale. Şi această afacere beneficiază de fonduri nerambursabile.

  1. Servicii de spiritism

Bizară, legală şi totodată des întâlnită în România. Activitățile de spiritism și astrologie pot fi înregistrate la „Alte activități de servicii n.c.a.”

  1. Creșterea cămilelor și a lamelor

Fermierii români sunt celebrii pentru creşterea de porci sau ovine, însă cei care vor să se reprofileze, îşi pot îndrepta atenţia către cămile.

  1. Capturarea morselor și focilor

Din punct de vedere legal, în România este permis oricui să captureze pe uscat mamifere marine, morse și foci în special. Însă doar pe uscat.

„Curiozitățile” legislative din România sunt, după cum știm, multe. Le puteți descoperi pe site-ul Avocatnet.ro.