• Grupul City Grill vrea să încurajeze clienții, dar și angajații să se vaccineze
  • Grupul City Grill numără 18 localuri, o platformă de livrări şi 1.350 de angajaţi
  • Grupul City Grill: + 13% cifră de afaceri, la 187 milioane lei în 2019

Te vaccinezi și te aniversezi. Așa vrea grupul City Grill, unul dintre cei mai puternici jucători din industria restaurantelor, să îți răsplătească încrederea în știință.

Daniel Mischie, CEO-ul grupului, spune că vaccinul va reda startul în economie.

Mai mult, antreprenorul vrea să-și convingă și angajații, dar și clienții, că viața va putea reveni la normalitate prin vaccinare.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Da, și eu am să mă vaccinez atunci când va fi posibil și îi incurajez pe toți ceilalți să se vaccineze. În momentul în care ai certificatul conform căruia ai fost vaccinat anti-Covid, în momentul respectiv, grupul City Grill îți oferă din partea casei o masă de patru persoane.

Vom avea discuții cu angajați, dar și cu cadre medicale prin care vom încerca să le explicăm angajaților despre ce este vorba și ce înseamnă acest vaccin”, a spus Daniel Mischie, CEO al grupului City Grill.

Acasă la Daniel Mischie, toată familia așteaptă cu nerăbdare vaccinul.

Da, și eu am să mă vaccinez. Un membru al familiei mele a avut Covid, a avut o formă ușoară de Covid, am stat toți în izolare. Eu locuiesc într-o famile mare, numeroasă, locuiesc împreună cu părinții mei și fiecare din membrii familiei care are mai mult de 16 ani se va vaccina.

Dorim să avem o viață normală, o viață sănătoasă și doresc să fiu foarte aproape de toți prietenii mei și de toți membrii familiei, fără a le pune viața în pericol”, mai spune Mischie.