• După tweet-urile care au prăbușit întreaga piață a criptomonedelor, Elon Musk nu mai este al doilea cel mai bogat om din lume
  • Prețul acțiunilor Tesla au scăzut luni cu 2,2%
  • Locul secund este ocupat acum de CEO-ul LVMH, Bernard Arnault

După tweet-urile care au prăbușit întreaga piață a criptomonedelor, investitorii par să se răzbune pe Elon Musk prin intermediul celei mai valoroase companii a sa, Tesla.

În primul rând, Tesla deține și ea monede Bitcoin, ale căror preț au scăzut dramatic luni, prăbușindu-se până aproape de 42.000 de dolari. În al doilea rând, prețul acțiunilor Tesla a scăzut și el, în urma tweet-urilor Tehnoregelui, dar și a crizei de microcipuri cu care se confruntă întreaga lume.

Mai precis, prețul acțiunilor Tesla a scăzut luni cu 2,2%, ceea ce l-a făcut pe Elon Musk să piardă locul secund în topul celor mai bogați oameni din lume. Încă este pe podium totuși, iar locul lui a fost luat de CEO-ul LVMH (compania care deține brandurile de lux Louis Vuitton, Christian Dior și altele), Bernard Arnault.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Vestea vine în condițiile în care Elon Musk a fost cel mai bogat om din lume în ianuarie, conform topurilor Bloomberg, informează Live Mint. Acum însă, Tehnoregele Tesla mai are doar 149,1 miliarde de dolari, conform datelor oferite de Google, în timp ce Bernard Arnault, care l-a depășit de puțin timp, a ajuns deja la 183,7 miliarde dolari. Jeff Bezos este în prezent cel mai bogat om al planetei, cu o avere estimată la 187 de miliarde de dolari, dar acest lucru se poate schimba în orice moment.