• CEO-ul Tesla şi SpaceX, Elon Musk, şi-a vândut trei case din cartierul Bel-Air, din Los Angeles
  • Cea mai mare casă – cu şase dormitoare şi şapte băi, a vândut-o pentru 29,72 milioane de dolari
  • În total, Musk a primit 40,9 milioane de dolari pentru cele trei case

Elon Musk se ţine de promisiunea de a nu deţine nicio proprietate. Miliardarul de la Tesla şi-a vândut alte trei case, relatează Business Insider.

La sfârşitul lunii decembrie, al doilea cel mai bogat om de pe Planetă, a vândut trei vile din cartierul Bel-Air, din Los Angeles, pentru o sumă totală de 40,9 milioane de dolari.

Cea mai mare casă, care este pe o proprietate de 6.000 de metri pătraţi, a vândut-o pentru 29,72 de milioane de dolari. O altă casă i-a adus în conturi 6,77 milioane de dolari, iar cea mai mică, o casă construită în stilul anilor 1960, a costat 4,4 milioane de dolari.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL
AL TREILEA AUR PENTRU POPOVICI

În luna mai, Musk a anunţat că vrea să îşi vândă toate proprietăţile şi că nu va mai deţine nicio casă. Chiar dacă el este cunoscut pentru astfel de declaraţii spectaculoase, pare să îşi respecte această promisiune, chiar dacă iubita acestuia, Grimes, a fost nemulţumită că decizia luată de Musk a venit la doar câteva zile înainte de naşterea copilului lor.

Planul lui Musk este de a se muta cu totul, inclusiv fabrica Tesla, în Texas.

Elon Musk, CEO Tesla și SpaceX: „Am nevoie doar de o casă în care să stau cu copiii mei. Pentru asta pot închiria una. Proprietățile te trag înapoi.  Vreau să rămân doar cu acțiunile de la Tesla și SpaceX”.

Musk e convins că în 2-3 ani va ajunge în spațiu. E visul lui și motivul pentru care a conceput Space X. Cealaltă companie a lui, Tesla, a vândut jumătate de milion de mașini anul trecut. „Când am conceput Tesla, aveam doar 10% speranțe că voi reuși”.