• Elon Musk spune că ar fi frumos să aibă mai mult timp liber la dispoziție pentru el.
  • Directorul Tesla ar vrea să devină un influencer.
  • Nu se știe clar dacă Musk era serios în privința renunțării la rolurile sale.

Directorul executiv al Tesla Inc, Elon Musk, se gândește să își părăsească locurile de muncă și să devină un influencer, a scris joi pe Twitter cel mai bogat om din lume.

„Mă gândesc să renunț la locurile mele de muncă și să devin un influencer cu normă întreagă”, a spus Musk în tweet, fără a da detalii. Nu se știe clar dacă Musk, un utilizator prolific al platformei de socializare, era serios în privința renunțării la rolurile sale.

Musk, care este, de asemenea, fondatorul și directorul general al companiei de rachete SpaceX și conduce compania Neuralink, un startup de cipuri cerebrale, și firma de infrastructură The Boring Company, a declarat în timpul unei conferințe telefonice din ianuarie că se așteaptă să fie directorul general al Tesla timp de câțiva ani.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

„Ar fi frumos să am ceva mai mult timp liber la dispoziție, spre deosebire de a munci zi și noapte, de când mă trezesc și până când mă culc, șapte zile pe săptămână. Destul de intens”, spune acesta.

Luna trecută, el și-a întrebat urmăritorii de pe Twitter dacă ar trebui să vândă 10% din participația pe care o deține la producătorul de mașini electrice, la care majoritatea au fost de acord. De atunci, el a vândut acțiuni în valoare de aproape 12 miliarde de dolari.