Hagag Development se listează la TASE

  • Dezvoltatorul imobiliar „Hagag Development Europe”, împreună cu echipa din Israel au deschis marți ziua de tranzacționare în cadrul Tel Aviv Stock Exchange.
  • E pentru prima oară când „Hagag Development Europe” participă la ceremonia de deschidere a pieței numită, Opening Bell.

Drorit Vilnai, Listings Unit Manager at TASE: „Suntem bucuroși să anunțăm alăturarea Hagag Development Europe familiei companiilor listate la bursă. Investitorii companiei au avut parte de o creștere de 43% de la listare. Așa că da, merită aplauzele noastre.”

După derularea unei oferte publice inițiale pentru un procent de 25% din acțiunile companiei, cei de la Hagag Development au atras fonduri de aproximativ 28 de milioane de euro. Și o capitalizarea anticipată care a depășit 100 milioane de euro.

Proiectele din România reprezintă și ele un interes pentru investitorii străini.

Yitzhak Hagag, Co-founder and shareholder Hagag Development Europe: „Vom profita de uneltele pe care această piață le are de oferit, precum și de capitalul pe care îl poate aloca față de companiile listate. Ne așteptăm, și cu ajutorul lor și cu ajutorul lui Dumnezeu, să dezvoltăm noi proiecte impresionante.”

Acțiunile se tranzacționează sub simbolul bursier HGGE. În ziua listării, prețul unei acțiuni era de 1,45 lei. Acum la doar două luni de la listare, în urma creșterii de 43%, prețul unei acțiuni este de 1,95 lei.