Bogdan Nicolae te invită la următoarea ediție a emisiunii „InSecuritate”, sâmbătă, 6 noiembrie, de la ora 20.00!

Dacă Mărul lui Newton a făcut istorie, nucile de Ciugud încep să scrie și ele o pagină importantă în lumea business-ului din România. Dragoș Gal, unul dintre tinerii de succes din promoția 2021 – Forbes 30 sub 30 – vorbește în cadrul emisiunii InSecuritate, de la Aleph News, despre lecțiile de viață și cele de business, într-o perioadă care a resetat atât prioritățiile oamenilor, cât și pe cele ale lumii de business.

Așadar, care este ,,miezul” unei afaceri de succes? Care sunt provocările pentru a ajunge cu o nucă, nu doar la Brăila – așa cum spune o vorbă românească –  ci și pe marile piețe din America, Europa și Asia? Sănătatea afacerii, sănătatea alimentară, sănătatea generațiilor. Ce este important de înțeles/de făcut, pentru a avea o egalitate deplină între cele trei?

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC
IA MISS-UL LA 60 DE ANI
ROMÂNII NU MAI ALEG STRĂINĂTATEA
CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.

Vrem o țară ca afară. Ce au ei și vom avea și noi? Cât de importantă a fost pentru compania Transilvania Nuts atragerea de fonduri europene? Care sunt tendințele din industria de snack-uri sănătoase? Se călește sau nu businessul în pandemie?

În fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, afli răspunsuri de la invitații lui Bogdan Nicolae, în emisiunea „InSecuritate”. Trăiește, ca să înveți! Află, ca să te întrebi!