• Jeff Bezos, fondatorul Amazon, și-a recâștigat titlul de cel mai bogat om din lume.
  • Elon Musk a pierdut aproape 4,5 miliarde de dolari, pentru că acţiunile Tesla au scăzut cu 2,4%.
  • Musk s-a aflat șase săptămâni în fruntea clasamentului celor mai înstărite persoane ale planetei.

Jeff Bezos a redevenit cel mai bogat om din lume, după ce Elon Musk a pierdut circa 4,5 miliarde de dolari, pentru că acţiunile Tesla au scăzut cu 2,4%. Fondatorul SpaceX și Tesla a ocupat primul loc vreme de șase săptămâni, în clasamentul miliardarilor realizat de Bloomberg, conform CNN.

Deși a redevenit cel mai bogat om al planetei, averea lui Jeff Bezos a scăzut foarte puțin, din cauza unor ușoare mișcări în jos ale bursei, diferența dintre miliardari situându-se la aproximativ 372 de milioane de dolari.

Jeff Bezos a deținut tilul de cel mai bogat om din lume timp de trei ani înainte ca Elon Musk să-i „fure” acest statut, la începutul anului 2021.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Bill Gates, pe ultima treaptă a podiumului

Conform topului realizat de Bloomberg, Jeff Bezos are o avere netă de 191 de miliarde de dolari, în timp ce activele deținute de Musk se situează la 190 de miliarde de dolari.

Musk a urcat pe primul loc în luna ianuarie a acestui an, după ce acțiunile Tesla au înregistrat o creștere uriașă. Cele 170 de milioane de acțiuni Tesla deținute de Musk crescuseră deja cu 743% sau 106 miliarde de dolari în 2020.

Pe ultima treaptă a podiumului în această ierarhie se situează Bill Gates, fondatorul Microsoft, cu o avere netă de 137 de miliarde de dolari.