• McDonald’s deschide 50 de restaurante noi și angajează 20.000 de persoane.
  • Directorul executiv McDonald’s: „Mișcările pe care le-am anunțat astăzi reflectă angajamentul nostru de a continua să inovăm”

McDonald’s recrutează încă 20.000 de oameni și va deschide 50 de restaurante noi în Marea Britanie și Irlanda, transmite Mirror.

Lanțul de fast-food a anunțat că are ca scop angajarea mai multor oameni și înființarea noilor francize în anul următor.

Totodată, compania a declarat că noile posturi nu înlocuiesc locurile de muncă pierdute la începutul pandemiei de coronavirus.

Recomandări

CE FACEM CU POLUAREA?
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Directorul executiv Paul Pomroy: „Este fantastic să poți oferi șansa a 20.000 de persoane de a lucra cu noi. Fără îndoială, pandemia a avut un impact uriaș asupra oportunităților de angajare a multor oameni. Este o mare responsabilitate, iar mișcările pe care le-am anunțat astăzi reflectă angajamentul nostru de a continua să inovăm și să investim în comunitățile și economiile locale pe care le deservim”.

Afacerile McDonald’s în România au scăzut anul trecut cu 8% în contextul pandemiei de Covid-19 care a afectat puternic piaţa de restaurante din toată lumea. Astfel, compania a ajuns la vânzări de puţin sub 180 mil. euro, faţă de peste 194 mil. euro înaintea pandemiei, con­form datelor din raportul grupului.