• Erika și-a făcut un mic business în online cu măști chic
  • Pentru o mască simplă scoți din buzunar 45 lei
  • Pentru o mască cu pene de păun 100% naturale plătești 80 lei

Masca a devenit, de o vreme, un accesoriu nelipsit din ținuta ta de zi cu zi. Așa că trebuie aleasă cu grijă. Loredana Butnaru este stilist vestimentar.
Și-a transformat pasiunea pentru fashion într-un job cu normă întreagă. Instagramul nu este numai o platformă de socializare pentru ea, ci şi un canal inspiraţional atunci când vine vorba de haine. Comunitatea ei, formată din 30.000 de urmăritori, o ajută să găsească foarte repede soluţii pentru accesorizarea ţinutelor.

Loredana Butnaru, stilist vestimentar: „Masca este obligatorie în zilele noastre. Şi atunci de ce nu am putea noi să purtăm aceste măsti ca pe un statement? Am un eveniment zilele viitoare şi va trebui să port o mască, este un eveniment restrâns, fix pentru zilele noastre. Şi atunci am căutat pe instagram şi am găsit o tânără desgineriţă care face aceste măşti din tot felul de materiale. Din paiete, cu sclipici, în diverse culori, tocmai perfecte pentru a accesoriza o ţinută frumoasă şi atunci ele vor fi în centrul atenţiei.”

Mai exact, ea vorbește despre micul business al Erikăi Zlota. Creator de măşti de protecţie, dar nu orice măști, ci măști fashion.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
BIN SALMAN CAUTĂ INVESTITORI PENTRU NEOM
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD

Erika Zlota, creatoare măști fashion: „Fiind toată nebunia asta cu pandemia și fiind pasionată de fashion de mică, m-am gândit să fac ceva cu măști. Am postat-o pe internet fără să mă gândesc vreodată că o să ajungă așa plăcută de lume. Un metru de material este în jur de 150 de lei, cam așa, iar dintr-un metru ies în jur de 20 de măști.”