• O glumă postată de Elon Musk pe Twitter a adus pe piață o nouă criptomonedă
  • „Dacă e vreodată un scandal despre mine, *vă rog* numiți-l Elongate”, a spus Musk
  • Sunt deja peste 100.000 de utilizatori ce dețin Elongate

Un singur tweet de la Elon Musk poate să destabileze întreaga lume, astea sunt vremurile pe care le trăim. Nu este un simplu „influencer”, ci e venerat de mulți. A fost chiar și dat în judecată pentru postările sale pe Twitter, culmea, pentru că ar fi scăzut intenționat prețul acțiunilor Tesla.

În aceeași sferă, a postat de multe ori despre Bitcoin și Dogecoin, alterând aproape instantaneu prețul lor. De data asta, o glumă de-a lui Elon Musk a adus pe piață o nouă criptomonedă, care îi poartă și numele: Elongate. Totuși, moneda nu are nici o legătură cu Elon Musk în afara numelui.

Totul a pornit de la un tweet al „Tehnoregelui Tesla”. „Dacă e vreodată un scandal despre mine *vă rog* numiți-l Elongate” a spus Musk, făcând referire cel mai probabil la Dieselgate, scandalul care a fost cu Volkswagen și emisiile de carbon.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Asta s-a întâmplat acum trei săptămâni. Între timp, criptomoneda a apărut pe piață, iar acum sunt peste 100.000 de persoane care dețin Elongate. Pagina criptomonedei descrie determinarea creatorilor și a utilizatorilor de a „manevra puterea meme-urilor și a culturii internetului pentru a schimba donațiile caritabile”. În continuare, Elongate se angajează să doneze 80% din venituri către organizații caritabile, devenind astfel „pionerul acestui tărâm”. La ora transmiterii știrii, prețul unui Elongate este de 0.0000003347 dolari.

Până acum, cei de la Elongate se mândesc că au strâns deja peste 1 milion de dolari în acest sens. Mai mult de atât, ei își propun să ajute entități precum Programul Alimentar Mondial, care este o agenție a Organizației Națiunilor Unite.

Elon Musk nu a declarat nimic deocamdată cu privire la Elongate. Mai important de atât, nici nu a postat vreun tweet. Totuși, cei care tranzacționează criptomonede și/sau acțiuni cunosc foarte bine puterea unui simplu mesaj pe Twitter al „Tehnoregelui” și urmăresc cu atenție pagina lui.