OnlyFans a anunțat că va amâna modificarea politicii privind crearea de conținut, în urma unei reacții ample din partea utilizatorilor săi, relatează BBC.

Compania a anunțat săptămâna trecută că intenționează să blocheze fotografiile și videoclipurile cu conținut sexual explicit începând cu luna octombrie.

Miercuri, compania a scris pe Twitter că a „suspendat schimbarea planificată a politicii de la 1 octombrie”. În prezent, nu este clar dacă întârzierea va fi permanentă.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

OnlyFans a scris pe Twitter că va „continua să ofere o casă pentru toți creatorii”. „Mulțumim tuturor pentru că v-ați făcut vocile auzite”, a declarat compania.

„Am obținut asigurările necesare pentru a sprijini comunitatea noastră diversă de creatori și am suspendat schimbarea planificată a politicii de la 1 octombrie”.

„OnlyFans este pentru incluziune și vom continua să oferim o casă pentru toți creatorii.”

Iar într-un e-mail adresat creatorilor săi de conținut a spus: „Modificările propuse la 1 octombrie 2021 nu mai sunt necesare, datorită asigurărilor partenerilor bancari că OnlyFans poate sprijini toate genurile de creatori. OnlyFans se angajează să ofere o platformă sigură și fiabilă pentru toți creatorii și fanii lor”.

OnlyFans își câștigă banii luând 20% din toate plățile efectuate către creatorii săi de conținut.

Platforma a raportat o creștere de 75% a numărului de noi creatori în luna mai a anului trecut, în timpul lockdown-ului.