• La instaurarea stării de urgență, bucătarii au rămas fără clienți
  • Mulți s-au adaptat situației și au găsit soluții pentru a profesa mai departe
  • Răzvan Constantin spune că se simte în lumea lui când gătește în casa clientului

Azi se împlinește un an de când ai fost te-au convins să renunți la libertățile tale. Ți-ai închis afacerea și ai justificat fiecare ieșire din casă. Dar ai supraviețuit unor luni grele. Află povestea lui Răzvan Constantin, un bucătar care a reușit să fie triumfător în pandemie. Răzvan Constantin s-a adaptat și a început să gătească acasă la clienți privați.

„În tot acest timp am gătit acasă, deci pot spune că nu a fost chiar așa rău. De foarte multă vreme m-am gândit să devin un private chef. Mă simt foarte bine în acest cadru. Chiar o să continui să fac treaba asta pentru că sincer simt că este lumea mea”, a spus Răzvan.

Lui Andrei i se făcuse dor de restaurant. El a dorit să experimenteze bucătăria și să afle unele secrete de la un chef chiar la el acasă.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

„Având în vedere toată situația de anul trecut. Pandemia și faptul că ne-au răpit unele bucurii și n-am mai putut merge la restaurante, ne-am gândit să aducem restaurantul la noi acasă. Mi s-a părut o idee foarte interesantă. Ne place și suntem mulțumiți de această experiență”, a spus Andrei.

Anul acesta a fost crunt pentru restaurante, cu pierderi de 60%. Pierderile HoReCa în 2020 au fost de 3 miliarde de euro. Cifra de afaceri a celor din această industrie a scăzut până la 80%. Cu toate acestea, mulți au reușit să se redreseze și au fost victorioși. Răzvan Constantin este unul dintre ei.