• Dinu Criste e preot în județul Cluj
  • Prelatul și-a deschis o afacere cu 100.000 de euro
  • Dinu Criste produce ciocolată cu canabis

Ziua preot, noaptea traficant de endorfine. Așa se descrie Dinu Criste. Un preot misionar din județul Cluj, care s-a decis să aducă fericirea și în lucrurile pământești.

Ciocolată premium cu canabis. A pus bazele atelierului „Christe Chocolatier”, în comuna Sâncraiu, în urmă cu doi ani, unde a adus doi ciocolatieri belgieni.

Foto: Aleph News

„În 20 de minute, toate tabletele “Doamne Ajută” au plecat de la raft. Și-am zis: “Doamne ajută”. Considerăm că o afacere înseamnă a munci, chiar avem îndemnuri în Sfânta Scriptură să ne câștigăm pâinea.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Știam că asta o să atragă atenția foarte tare. Știam, de asemenea, că va fi și contrastul puternic între părintele Dinu Criste și canabis. M-a chemat însuși Mitropolitul la un moment dat la raport să înțeleagă ce e cu povestea asta”, a explicat Dinu Criste.

Dinu Criste a investit 100 de mii de euro în afacere

Până acum, părintele a investit 100 de mii de euro în afacere. 44 de mii i-a primit prin programul Start Up Nation. Acum vinde o ciocolată cu 20 de lei, sau o cutie de praline care poate să ajungă până la 200 de lei.

„Plus edițiile speciale, unele pe care le facem doar pe comandă, respectiv praline cu foiță de aur, ouă de paște cu foiță de aur. O să fiu și părintele ciocolatei artizanale în România. De obicei, când mă întâlnesc cu frați din tagma preoțească, mă felicită, “Bravo, părinte, excelent!”. Acum îi aștept și eu, le trimit un mesaj, îi aștept să cumpere”, a spus Dinus Criste.