• În centrul de livrări al Tesla Delivery Hub, organizat în cadrul dealerului DAB Auto Serv din partea de sud a Capitalei, erau spre livrare peste 100 de maşini la nivelul lunii septembrie.
  • România va avea mo­men­tan un „showroom“ de tip pop-up store în cadrul ma­llului Promenada din Ca­pitală, dar şi un Service Express Tesla cu echipe mobile care vor per­mite efec­tuarea intervenţiilor la casa sau locul de muncă al clien­tului.
  • Tesla a deschis la mijlocul lunii mai site-ul oficial al companiei în limba română şi showroomul din mallul Promenada, iar începând de luni cei interesaţi pot efectua inclusiv test drive cu maşinile Tesla.

Tesla a înregistrat circa 800 de comenzi până la finalul lunii septembrie, potrivit datelor din piaţa auto locală, acestea fiind comenzi înregistrate pe baza plăţii unui avans de 100 de euro, scrie ZF.

Mai mult, în centrul de livrări al Tesla Delivery Hub, organizat în cadrul dealerului DAB Auto Serv din partea de sud a Capitalei, erau spre livrare peste 100 de maşini la nivelul lunii septembrie, potrivit România Electrică.

Reprezentanţii Tesla au subliniat că nu comunică date pentru fiecare piaţă în parte, iar maşinile sunt livrate începând cu a doua jumătate a celei de-a doua luni din fiecare trimestru. În lunile iulie şi august au fost înmatriculate pe piaţa locală câte trei automobile Tesla.

Recomandări

X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
MOMENTUL ATACULUI
TAYLOR SWIFT AR PUTEA DEVENI ȘI ACTRIȚĂ
ESA CREEAZĂ O ECLIPSĂ ARTIFICIALĂ

România va avea mo­men­tan un „showroom“ de tip pop-up store în cadrul ma­llului Promenada din Ca­pitală, dar şi un Service Express Tesla cu echipe mobile care vor per­mite efec­tuarea intervenţiilor la casa sau locul de muncă al clien­tului. Tesla a deschis la mijlocul lunii mai site-ul oficial al companiei în limba română şi showroomul din mallul Promenada, iar începând de luni cei interesaţi pot efectua inclusiv test drive cu maşinile Tesla.

În România s-au înmatriculat anul trecut peste 60 de maşini Tesla, în condiţiile în care acestea nu beneficiau de prima de 10.000 de euro din cadrul Rabla Plus, iar pe plan local sunt înmatriculate în total peste 350 de maşini Tesla.