• Cel mai tare pet influencer pe Instagram este un pomerian, JiffPom care are 10.5 milioane de followers.
  • JiffPom încasează 45.000 de dolari pentru o postare pe Instagram şi a apărut în reclame şi videoclipuri.
  • În top 5 al celor mai influente animale de companie pe Instagram se mai află o pisica şi o vulpe.
  • Grumpy Cat, prima pisica influencer, i-a adus stăpânei sale o avere de 1 milion de dolari.

Dacă tu încă n-ai devenit influencer pe Instagram, poate câinele sau pisica ta o va face. Instagram-ul este plin de animale de companie care au devenit îndrăgite de întreagă planetă.

Jiffpom, 10.5 milioane de followers pe Instagram și peste 45.000 de dolari pe postare

Am făcut un top al celor mai bine plătite animale de companie de pe Instagram. Pe locul 1 este JiffPom, pomerianul pe care îl admira 10.5 milioane de followers.

Pentru fiecare postare sponsorizată încasează peste 45.000 de dolari. Deţine 3 recorduri Guiness pentru cel mai rapid mers în două picioare şi a avut colaborări cu branduri mari. A apărut şi în videoclipul Dark Horse al lui Katy Perry.

Recomandări

CINE AR CANDIDA PENTRU ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
CE FAC ELEVII ÎN SĂPTĂMÂNA VERDE
NE-A SALVAT VACCINUL?
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Nala, pisica cu 4.3 milioane de followers pe Instagram și 20.000 de dolari pe postare

Pe locul 2 e pisica Nala care are 4.3 milioane de followers pe Instagram şi câştigă aproape 20.000 de dolari pe postare. Deţine un Record Guiness pentru cele mai multe like-uri strânse vreodată de o pisica.

Doug the Pug, câinele care încasează peste 18.000 de dolari pentru o postare pe Instagram

Doug the Pug e pe locul 3 cu 4 milioane de followers pe Instagram şi ia peste 18.000 de dolari pe postare. A apărut în reclamă şi s-a fotografiat împreună cu vedete precum Backstreet Boys şi Jonas Brothers.

Juniper, vulpița cu 12.000 de dolari pentru o postare sponsorizată

Vulpiţa Juniper este urmărită de 2.9 milioane de followers şi ia în jur de 12.000 de dolari pentru o postare sponsorizată. A devenit subiectul unei cărţi.

Grumpy Cat, pisica influencer de pe coperta New York Magazine – le-a adus stăpânilor o avere de 100 de milioane de dolari

Pe locul 5 se află Grumpy Cat, prima pisică influencer care va rămâne în istorie. Grumpy Cat a apărut pe coperta New York Magazine şi Wall Street Journal şi în emisiuni precum Good Morning America sau American Idol.

În 2013, Grumpy Cat şi-a lansat cartea „A Grumpy Book” care a ajuns pe locul 1 în topul vânzărilor de pe Amazon în primele 2 săptămâni. Grumpy Cat le-a adus stăpânilor o avere de 100 de milioane de dolari.