• Peste 3 400 de blocuri din Bucureşti nu au apă caldă în plină iarnă
  • Un hotel din Capitală a venit cu ideea de a face rezervare pentru duş
  • Tariful pentru o cameră cu căldură şi apă caldă este de 170 lei

Pentru bucureștenii care nu au apă caldă și nici agent termic, un hotel vine cu o soluție. Managerii au înţeles situaţia şi au venit în întâmpinarea celor care au rămas fără alte soluții.

Cu 170 lei se poate închiria o cameră pentru un răsfăț cu apă caldă şi căldură.

Andreea Nicu, manager hotel: „Oferta este făcută strict pentru duş. Chiar dacă a fost gândită pentru o perioadă scurtă de timp, oamenii de fapt beneficiază de acea cameră cât timp doresc, de apă caldă, nu cronometrăm, nu contorizăm.”

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Andreea Nicu a publicat oferta după ce a avut clienţi bucureşteni care au solicitat o cameră strict pentru duş. Celelalte solicitări nu au întârziat să apară.

Andreea Nicu, manager hotel: „La două minute chiar după ce am postat oferta pe facebook şi am zis wow că nu mă aşteptam. Am postat-o aşa cu semne de întrebare, dar cu un feeling că asta trebuie, a fost o chestie spontană şi când am primiut acel apel pe messenger am zis, înseamnă că am nimerit-o bine şi culmea e că a fost o solicitare ca un fel de abonament săptămânal.”

Oferta pentru duş este de 170 lei, un preţ care acoperă strict preţul de cost în care intră dezinfectanţii şi utilităţile. Hotelul are de gând să păstreze oferta cât timp este necesar şi vede această idee ca pe un colac de salvare pentru a menţine pe linia de plutire afacerea.

Andreea Nicu, manager hotel: „Să reuşim să asigurăm un grad de ocupare de 70%  chiar la preţul acesta de cost am reuşi să menţinem deschis aşa cum ne dorim noi.”

Peste 3.400 de blocuri din Bucureşti nu au apă caldă în plină iarnă şi situaţia nu pare să se remedieze curând.