Fondatorul primului „oraș medical” din România: „Dacă un angajat nu vrea să se vaccineze are șanse să nu mai lucreze aici”

  • Economia României pierde peste 200 de milioane de euro pe zi
  • 2 milioane de euro cheltuiți pe zi, înseamnă 100.000 de imunizări zilnice
  • Wargha Enayati a fost testat pozitiv a doua zi după ce a primit serul anti-Covid

Economia României pierde peste 200 de milioane de euro pe zi, în loc să investească 2 milioane de euro pe zi în vaccinare. Dacă am cheltui această sumă am ajunge să imunizăm 100.000 de oameni pe zi.

Wargha Enayati, director general al primului „oraș medical” din România și fondatorul Rețelei Private de Sănătate Regina Maria, a povestit scurta poveste a vaccinării sale.

Wargha Enayati, director general Enayati Medical City: „Am fost printre primii 50.000 de oameni care s-au vaccinat. Sunt vaccinat o dată, în ziua următoare am făcut Covid. Am făcut și rapelul. M-am și testat după aceea. Sunt negativ.”

Wargha își va îndemna toți angajații să se vaccineze. Pe de altă parte, când vine vorba de economia României, medicul nu este atât de optimist.

Wargha Enayati, director general Enayati Medical City: „Eu voi fi un pic mai strict decât alții. Deci dacă un angajat nu vrea să se vaccineze are șanse să nu mai lucreze aici. Nu sunt așa de optimist. Provocările pe care le avem în lume sunt foarte mari și nu se rezolvă cu un vaccin, mai ales într-o lume care este dezbinată.”