• Repartizarea computerizată a absolvenţilor de gimnaziu la liceu a avut loc vineri, potrivit calendarului de admitere anunţat de Ministerul Educaţiei şi Cercetării.
  • Rezultatele repartizării în licee sunt disponibile online cu codul pe care fiecare elev l-a primit de la școală.
  • Admiterea la liceu s-a făcut pe baza mediei obținute de elev la Evaluarea Națională (contează 80% în admitere) și a mediei generale de absolvire a claselor V-VIII (20%).

Repartizarea computerizată a absolvenţilor de gimnaziu la liceu a avut loc vineri. Rezultatele au fost afişate pe edu.ro.

Admiterea la liceu s-a făcut pe baza mediei obținute de elev la Evaluarea Națională (contează 80% în admitere) și a mediei generale de absolvire a claselor V-VIII (20%).

REZULTATELE au fost publicate AICI: admitere.edu.ro

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

ADMITERE LICEU 2020 – DEPUNEREA DOSARELOR LA LICEU

Potrivit calendarului de admitere anunţat de Ministerul Educaţiei şi Cercetării, în perioada 13-20 iulie, candidaţii trebuie să îşi depună dosarele de înscriere la şcolile la care au fost repartizaţi.

În perioada 22-24 iulie vor fi rezolvate de către comisiile judeţene situaţiile speciale apărute după repartizarea computerizată.

ADMITERE LICEU 2020 – A DOUA ETAPĂ A REPARTIZĂRII ELEVILOR

A doua etapă de admitere la liceu va începe în 24 iulie și este destinată acelora care nu au prins un loc la niciuna dintre opțiunile exprimate pe fișă.

Potrivit Ministerului Educaţiei, situaţia statistică generală arată că dintre cei 160.663 candidaţi prezenţi la Evaluarea Naţională, inclusiv etapa specială, 122.357 de candidaţi au obţinut medii mai mari sau egale cu 5, adică 76.20%. Dintre aceştia, 892 de candidaţi au încheiat examenul cu media generală 10.